Talousteema Oy
Talousteema Oy
Etusivu Koulutukset Blogi Verouutiset Talousteema Palaute
Talousteema Oy
Seminaarit
Koulutuspaikat
Hinnat
Maksuehdot
Peruutusehdot
Ilmoittautuminen
ÔĽŅKoulutukset

Talousteema Oy järjestää koulutustilaisuuksia taloushallinnon ammattilaisille. Tilaisuudet ovat käytännönläheisiä ja asioita käsitellään esimerkein.

Tarjolla olevat koulutustilaisuudet löydät vasemman reunuksen kohdasta Seminaarit. Vasemmasta reunuksesta löydät myös lisätietoa koulutuspaikoista, hintatiedot, maksu- ja peruutusehdot sekä ilmoittautumisohjeet.

Rekisteriseloste

Talousteema Oy käyttää koulutusten myynnissä rekisteriä, joka sisältää internetin julkisista lähteistä poimittuja sähköpostiosoitteita maantieteellisiin alueisiin ryhmiteltynä. Lisäksi osoitteissa on merkintä, onko kyseinen henkilö aiemmin osallistunut yhtiön järjestämiin koulutuksiin vai ei. Rekisteri ei sisällä henkilöiden nimiä eikä mitään muitakaan tietoja kuin edellä mainitut tiedot.

Rekisteriä käytetään ainoastaan yhtiön koulutustarjousten lähettämiseen. Tietoja ei luovuteta kenellekään ulkopuoliselle.

Rekisteri sijaitsee yhtiön omalla tietokoneella, johon koneen käyttäjällä on pääsy tunnuksella ja salasanalla. Lisäksi rekisteriohjelmaan vaaditaan tunnus ja salasana. Laite ja sen tietoliikenne on suojattu automaattisesti päivittyvällä tietoturvaohjelmalla.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
Talousteema Oy
Linnankatu 5 B 8, 13100 Hämeenlinna

Talousteema Oy
 © Talousteema Oy 2014 ‚Äď 2018